Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giannis Kastritis și Roberto Gallinat au prefațat confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca

Giannis Kastritis și Roberto Gallinat au prefațat confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca

Miercuri, 10 ianuarie, U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui Aris Salonic, într-un meci din etapa a 14-a a BKT EuroCup. Ambele formații se află în cursa pentru playoff, clujenii fiind foarte aproape de calificare în cazul unei victorii.

În același timp, grecii vin în România după trei succese consecutive în EuroCup și, cu siguranță, doresc să își ia revanșa pentru înfrângerea din tur. Iată ce a declarat Giannis Kastritis, antrenorul principal al lui Aris:

„Avem un meci foarte solicitant în deplasare, împotriva Clujului. E o echipă cu multă calitate și cu bancă lungă. Trebuie să fim pregătiți, să avem același nivel de energie cu al lor și să nu le permitem să înscrie pe contraatac sau după recuperări ofensive”, conform site-ului oficial al galben-negrilor.

De asemenea, Roberto Gallinat, jucător cu medii de 13.3 puncte și 2.2 recuperări, a vorbit și el despre confruntarea cu U-BT:

După trei victorii consecutive, ne așteaptă o misiune dificilă, în fața unei echipe foarte bune. Cluj este o formație greu de bătut, care se află într-o poziție foarte bună în grupa noastră. Prin urmare, trebuie să fim concentrați și determinați timp de 40 de minute pentru a obține rezultatul pe care ni-l dorim. Trebuie să le limităm ofensiva, să controlăm lupta la recuperare și să fim eficienți în atac, așa cum am fost în ultima perioadă.

Meciul din BTarena va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Prima Sport 3.

*foto: arisbc.gr

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!