Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gilbert, Calotă și Paul, remarcații Sibiului în partida cu SCM U Craiova

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
03.02.2016

 

CSU Atlassib Sibiu a fost condusă de la un capăt la celălalt al partidei cu SCM U Craiva, echipa din Bănie înregistrând încă un rezultat pozitiv pe teren propriu: 94-83. Dacă Kevin Hardy, cel mai bun marcator al galben-albaștrilor a surprins marți, făcând cel mai slab joc al său în tricoul lui CSU Sibiu, Lawrence Gilbert a încercat să facă uitată prestația din meciul cu Phoenix Galați, în care a înscris un singur punct, și a terminat cu medii statistice foarte bune, fiind principalul realizator al echipei sale în partida cu Craiova.

Lawrence  Gilbert a evoluat 33:18 minute pentru CSU, timp în care a totalizat 20 de puncte, 8 recuperări pentru un indice al eficienței de 18 unități. Punctele americanului au venit în urma a 5/9 aruncări de 2 puncte, 2/6 de de 3 puncte și 7/15 libere.

Cu medii bune a terminat partida și Octavian Popa Calotă, care s-a remarcat prin numeroase pătrunderi de efect. Căpitanul lui CSU Sibiu a jucat 36:30 de minute, reușind să aducă echipei sale un total de 19 puncte. Calotă și-a mai trecut în cont 8 recuperări și 3 pase decisive.

În partida cu SCM U Craiova s-a remarcat și Williams Mathias Paul, care a reușit 4/6 de trei puncte. Americanul a terminat partida cu 15 puncte, toate marcate în prima repriză. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!