Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson, cel mai eficient jucător autohton în etapa a IX-a

Giordan Watson, cel mai eficient jucător autohton în etapa a IX-a

În cadrul etapei a IX - a LNBM - Grupa valorică A au fost utilizați 10 jucători autohtoni care nu mai intră sub incidența regulii U 23.

Giordan Watson este în formă și a reușit o nouă partidă extrem de bună, de data această pe terenul celor de la CS Dinamo Știința. Rolland Torok a fost extrem de aproape de un double-double pe terenul lui CSA Steaua, pivotul român a terminat partida cu 10 puncte și 8 recuperări pentru un indice la eficiență de 13 unități. Iuri Fraseniuc a forțat revenirea pe terenul lui U-BT Cluj, jucătorul lui BCM U Pitești a terminat partida cu 8 puncte și cu un procentaj de 50% de la mare distanță. În aceeași partidă, Szabolcs Santa a contribuit cu 5 puncte și 4 recuperări, în sub 10 minute petrecute pe teren pentru un indice la eficiență de 9 unități și unul de +7 la capitolul +/-. 

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost:

Minute – Giordan Watson - 28:34
Eficiență – Giordan Watson - 20 
Puncte – Giordan Watson - 18 
Recuperări –  Rolland Torok - 8
Pase decisive – mai mulți jucători - 1

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!