Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: „Cred că a fost o experiență bună pentru club”

Giordan Watson: „Cred că a fost o experiență bună pentru club”

Astăzi, 8 februarie, SCM U Craiova joacă pentru ultima oară în acest sezon în FIBA Europe Cup. Oltenii primesc vizita lui Niners Chemnitz, formație care nici ea nu mai are șanse la calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Iată ce a declarat Giordan Watson, înaintea confruntării cu trupa germană:

E dezamăgitor că e ultimul meci al nostru în FIBA Europe Cup. Am simțit că am fi putut să câștigăm fiecare partidă pe care am jucat-o. Nu s-a întâmplat. Cred că a fost o experiență bună pentru club și pentru jucătorii care au evoluat pentru prima oară într-o cupă europeană. Sper că echipa va reuși să construiască pe baza acestei experiențe. E trist că se termină dar asta este viața. Trebuie să continuăm și să luptăm cât de mult putem în următorul meci.

De asemenea, liderul alb-albaștrilor a vorbit și despre performanța reușită de Craiova care, la prima participare, a ajuns până în Top 16:

E un mare lucru. Eu sunt unul dintre veteranii echipei așa că, pentru noi, întotdeauna e ceva special dacă putem contribui la istoria unui club. Nu știu dacă jucătorii mai tineri înțeleg asta, poate o fac. Dar mereu când reușești să faci ceva special și rămâi în istorie, e ceva care contează pentru tine și e valoros.

Duelul dintre SCM U Craiova și Niners Chemnitz va începe la ora 19:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe YouTube.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!