Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson, după eșecul cu Cholet: „Uneori simt că ne batem singuri”

Giordan Watson, după eșecul cu Cholet: „Uneori simt că ne batem singuri”

SCM U Craiova a încasat miercuri, 1 februarie, cea de-a cincea înfrângere din faza secundă a FIBA Europe Cup. Oltenii au evoluat curajos în fața lui Cholet, însă francezii au fost mai buni și s-au impus cu 71 la 64.

Giordan Watson, cu 13 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai alb-albaștrilor. Iată ce a declarat veteranul Craiovei la finalul partidei:

Evident, nu a fost un meci bun pentru că am pierdut. Uneori simt că ne batem singuri. Nu profităm de oportunitățile noastre, le dăm adversarilor șanse pe care nu ar trebui să le dăm. Jucăm împotriva unor formații bune care ne vor pedepsi dacă le dăm oportunități. Trebuie să creștem, să fim pregătiți pentru următorul joc și să avem încredere.

Întrebat dacă este de părere că SCM U Craiova a dat maximul în faza a doua a FIBA Europe Cup, Watson a răspuns următoarele:

Cu siguranță nu am jucat la nivelul potențialului. Acasă am avut șanse cu Porto dar am pierdut, apoi nu am jucat bine în Franța, contra Cholet. Au fost meciuri în care noi nu am jucat bine mai mult decât ne-au bătut adversarii. Antrenorul ne-a pus într-o poziție perfectă dar noi trebuie să ne facem partea și să profităm de ce ne-a oferit. Din nou, trebuie să creștem, e februarie, și până la finalul sezonului trebuie să devenim mai buni. Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, pe terenul Constanței. Cred că avem puterea de a merge și de a ne impune acolo. Ar fi o victorie foarte importantă pentru noi. Avem șanse și trebuie să profităm de ele.

Trupa lui Vitaly Stepanovski își încheie participarea în FIBA Europe Cup săptămâna viitoare, când primește vizita lui Niners Chemnitz.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!