Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson este MVP-ul etapei cu numărul 11 în LNBM

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
20.12.2022

Giordan Watson este MVP-ul etapei cu numărul 11 în LNBM

SCM U Craiova a ajuns la patru victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin. Oltenii au trecut cu scorul de 90-86 de CSM Târgu Mureș, la capătul unei partide ce a necesitat o repriză de prelungiri.

Evoluția lui Giordan Watson în duelul de sâmbătă seară a fost una de exepție și i-a adus titlul de MVP-ul etapei cu numărul 11. Baschetbalistul cu dublă cetățenie româno-americană a încheiat cu 27 de puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive și 3 intercepții, fiind atât cel mai bun marcator, cât și cel mai bun pasator al disputei din Bănie.

Veteranul de 37 de ani a fost prezent pe parchet preț de 42 de minute și a a avut un indice al eficienței de +32 la capătul confruntării. Watson a transformat 9/13 aruncări din acțiune, 3/6 de la distanță și 6/11 de la linia de libere.

În această stagiune, Giordan Watson este atât liderul lui SCM U Craiova la capitolul mediei de puncte pe meci (14.5) și a assist-urilor pe meci (8.8 pe meci). El este cel mai bun pasator al Ligii Naționale la momentul de față.

Pentru SCM U Craiova urmează un duel pe terenul celor de la Cholet Basket, programat miercuri, 21 decembrie, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit pe canalul de YouTube FIBA – The Basketball Channel.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ez4unm2 :

    Trebuia tinut Watson...
    Watson continua sa faca meciuri bune si cred ca ar fi fost un plus pentru
    U BT Cluj, atat la experienta cat si la eficienta...Pacat...Parerea mea !

    cu 1 an în urmă (20.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!