Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson își face redebutul la U-BT în duelul cu Darussafaka

Giordan Watson își face redebutul la U-BT în duelul cu Darussafaka

În această seară (05.10), U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui Darussafaka Istanbul în prima etapă a ediției 2021-2022 a Basketball Champions League.

Săptămâna trecută, după plecarea lui Toni Katic de la echipă, conducerea alb-negrilor a ajuns la o înțelegere cu Will Cherry. Acesta a sosit vineri seara în Cluj-Napoca și a efectuat patru antrenamente alături de noii săi colegi.

Totuși, Mihai Silvășan a decis să nu îl folosească pe Cherry în disputa cu Darussafaka. În locul lui va fi utilizat Giordan Watson, jucător ce nu a evoluat deloc în acest sezon pentru ardeleni. Acesta a avut o accidentare din stagiunea precedentă și starea de sănătate nu i-a permis să intre pe teren.

Așadar, Watson se află la redebutul pentru U-BT Cluj-Napoca, echipă pentru care a mai jucat în ediția 2017-2018. În ultimele trei sezoane, americanul naturalizat a făcut parte din lotul lui CSM CSU Oradea.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea StayMe7o77 :

    Re
    No hate, dar nu există noțiunea de redebut

    cu 2 ani în urmă (06.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!