Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson și Lasan Kromah, la cele mai bune prestații din acest campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.12.2017

U-BT Cluj a câștigat aseară derby-ul pentru primul loc în LNBM cu BC SCM Timișoara, scor final 81-70, fiind purtată spre această victorie importantă în special de către Giordan Watson și Lasan Kromah, ambii reușind cele mai solide prestații stagionale. 

Pe de o parte, româno-americanul Watson a fost prezent pe parchet timp de 36 de minute, reușind să încheie partida cu o linie statistică formată din 19 puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 4 intercepții și 29 de unități la eficiență, asta după cea mai bună cifră la productivitate s-a înregistrat în fața Oradiei când a avut 26. Din punct de vedere al procentajelor, fundașul a terminat cu 75% (6/8) de la 2 puncte, 50% (1/2) de la 3 puncte și 100% (4/4) de la linia de libere. 

Giordan Watson are 11 din 11 meciuri jucate pentru U-BT în acest sezon de LNBM, timp în care a izbutit să adune medii de 12.9 puncte, 4.5 pase decisive, 1.3 recuperări și 15.9 la eficiență, totul în 26:26 minute jucate în medie pe meci. 

De cealaltă parte, Lasan Kromah a stat pe teren 38 de minute, timp în care a înscris 21 de puncte la care a mai adăugat și 5 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții, totul pentru un indice la eficiență de 27 de unități, season high personal, după ce maximul l-a atins în fața celor de la SCM U Craiova când a avut 22. Extrema din S.U.A. a avut în victoria cu Timișoara procentaje de 50% (3/6) din interiorul semicercului, 50% (4/8) de la mare distanță și 100% (3/3) din dreptul liniei de fault. 

Nici Kromah nu a lipsit în niciun meci pentru U-BT în acest sezon, având după cele 11 jocuri disputate medii de 13.7 puncte, 2.9 recuperări, 1.8 pase decisive și 12.4 la eficiență, totul în 25:45 minute jucate. 

Astfel, cei doi baschetbaliști au marcat împreună aproape jumătate din punctele Clujului aseară la Timișoara, 40 din 81, respectiv au strâns la eficiență împreună 56 din 91, ambii reușind să încheie meciul fără nicio minge pierdută, asta în ideea în care au stat mai mult de 35 de minute în teren. 

*Foto: Manases Sandor @u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!