Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson și Porter Troupe, principalii remarcați ai Energiei în meciul 2 cu Asesoft

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.04.2015

Energia Târgu-Jiu a cedat și partida secundă contra lui CSU Asesoft Ploiești, din cadrul serie de playoff din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Gorjenii au fost învinși cu scorul de 82-71, pe sferturi 21-27; 23-13; 24-21; 14-10, chiar dacă Giordan Watson și Porter Troupe au fost în zi de grație.

Giordan Watson a fost cel mai bun jucător al gorjenilor în partida secundă contra Asesoftului. Conducătorul de joc american a terminat cu 20 de puncte, 7 pase decisive, 3 recuperări, o intercepție și 3 turnovers. Watson a lipsit doar 7 secunde de pe parchet în această partidă în care punctele sale au venit în urma a 6/8 de la 2 puncte, 1/2 de la 2 puncte și 5/5 de la linia de libere. În urma acestei prestații, Giordan Watson a acumulat un coeficient al eficienței de 26 de unități.

Porter Troupe contribuit și el cu 20 de puncte marcate pentru Energia. Pe lângă acestea, americanul a mai adăugat 5 recuperări, 3 intercepții și 3 mingi pierdute. Cu 7/8 de la 2 puncte și 2/6 de la 3 puncte Porter Troupe a înregistrat un indice al eficienței de 20 de unități în cele 36 de minute jucate.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    Degeaba!
    Pacat de prestatiile foarte bune ale unor baschetbalisti de la Energia, in frunte cu acesti 2 fabulosi Giordan si Porter! Degeaba ei au avut prestatii remarcabile daca toti ceilalti si-ar fi facut excelent treaba. Adica il invinovatesc putin si pe antrenorul Energiei care ar fi trebuit sa stie ca "oamenii dreptatii" abia asteptau un gest mai altfel pt a avea ocazia sa penalizeze Energia intr-un fel sau altul!

    cu 9 ani în urmă (30.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!