Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson: “Trebuie să profităm de avantajul terenului propriu”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
02.05.2014

CS Energia Rovinari va da piept cu CSU Asesoft Ploieşi, în cadrul meciurilor 3 şi 4 din play-off-ul Ligii Naţioanle de Baschet Masculin. Partidele se vor disputa în 2, respectiv 3 mai în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Giordan Watson a declarat pentru TotalBaschet că avatajul față de primele două jocuri va fi evoluția în fața propriilor suporteri.

 “Cel mai bine e să începem partida prin a ne concentra pentru a face un meci cât mai bun.  Faptul că jucăm acasă şi că avem susţinerea fanilor ne va motiva şi mai mult. Trebuie să profităm de avantajul terenului propriu, pentru a rămâne în competiţie. Principalele nostre atuuri sunt faptul că luptăm din greu și că avem un joc inteligent. Când facem asta, avem întotdeauna o șansă de a câștiga”, a declarat baschetbalistul.

Prima confruntare dintre CS Energia Rovinari și CSU Asesoft Ploiești din Sala Sporturilor Târgu-Jiu are loc vineri 2 mai, de la ora 20.30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!