Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson va rata restul sezonului din cauza unei accidentări

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.02.2023

Giordan Watson va rata restul sezonului din cauza unei accidentări

SCM U Craiova a primit o lovitură dură chiar în pauza dedicată meciurilor echipelor naționale. Cel mai important jucător al echipei în această stagiune nu va mai putea îmbrăca tricoul echipei în meciurile rămase de jucat.

Giordan Watson, liderul Leilor din Bănie, va rata restul sezonului din cauza unei accidentări. Acesta s-a lovit la gleznă în urmă cu câteva luni și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, conform unui comunicat de pe rețelele de socializare al alb-albaștrilor.

Gicu a fost cel mai bun jucător al Craiovei în această stagiune. În cupele europene el a fost al doilea marcator al echipei (11 puncte pe meci) și cel mai bun pasator (5.9 assist-uri pe meci), pe când în campionat a fost liderul grupării la ambele categorii (13.2 puncte și 6.9 assist-uri pe meci).

Giordan Watson a fost inițial convocat de Dragan Petricevic la națională pentru meciurile cu Bulgaria și Cipru din această săptămână, dar a fost înlocuit de urgență cu Patrick Richard.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Nu pot
    decat sa ii urez multa sanatate.
    La cat s-a tras de el nu ma mir ca s-a ajuns aici. Cred ca in aceste conditii Craiova poate ajunge in situatia de a nu mai prinde play off-ul in acest sezon

    cu 1 an în urmă (21.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!