Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Filipovic, al 5-lea străin din lotul lui SCM U Craiova

Goran Filipovic, al 5-lea străin din lotul lui SCM U Craiova

În cursul nopții precedente, SCM U Craiova a realizat un nou transfer. Goran Filipovic, un jucător în vârstă de 23 de ani, cu o înălțime de 1.80 metri, va evolua pentru formația alb-albastră în sezonul 2020-2021.

Goran Filipovic s-a născut în Split, Croația, și a făcut junioratul în orașul natal. În perioada 2013-2018, croatul a jucat pentru echipa de seniori a KK Split, cel mai bun sezon al său fiind 2016-2017, când a contabilizat 12.4 puncte, 5.2 pase decisive, 3.7 recuperări și 1.4 intercepții.

În ultimele două stagiuni, Filipovic a evoluat în Bosnia & Herțegovina, pentru BC Siroki. Acesta a impresionat și în țara vecină, iar în sezonul 2019-2020 a adunat 11.8 puncte, 4.5 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.2 intercepții.

 

🇭🇷 Goran Filipovic 🇭🇷 🖋 Conducătorul de joc croat în vârstă de 23 de ani și 183 sosește în Bănie. 🌍 În cea mai mare...

Posted by Universitatea Craiova Baschet Fans on Thursday, August 6, 2020

Goran Filipovic este al 5-lea baschetbalist străin din lotul lui Aleksandar Todorov, după Jonathan Person, Monyea Pratt, Dino Cinac și Makol Mawien. SCM U Craiova mai dispune de trei baschetbaliști autohtoni: Bogdan Țibîrnă, Dragoș Diculescu și Andrei Oprean.

*foto: sportskikod.com

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Parca
    Incepem sa ne mai revenim!Desi provine dintr-un campionat modest,pare talentat si plin de energia tineretii,calitati pe care le intrevad si la noul pivot.Consider foarte inteleapta construirea noii echipe in jurul lui Mo!Aco,ca expert in spatiul bulgar si cel macedonean,nu crezi ca inlocuirea inutilului Person cu un Koca Jovovic sau Henry Lescault ar fi un mare plus pentru echipa?Iar cu un american atletic care sa acopere pozitiile 3-4,cred ca am putea si noi sa ridicam pretentii de primele 4 locuri!Doamne ajuta,ne e dor de baschet de calitate la Craiova!

    cu 3 ani în urmă (07.08.2020) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Goran Filipovic
    Acest Goran va fi o surpriza foarte placuta in campionatul romanesc! Am vazut cateva highlights-uri cu el si este un tanar cu multe calitati! In ceea ce il priveste pe J.Person,mie unul mi-a placut cand a jucat in Romania atat pt Mures cat si pt echipa din Pitesti ! Person va fi un back-up foarte bun in rotatia echipei si va fi de mare folos! Sunt curios acum sa vedem cine va fi al 6-lea strain !

    cu 3 ani în urmă (07.08.2020)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Tom si Y
      Nu de jucatori cumsecade avem nevoie,ci de unii care sa te ajute sa te bati acolo sus,asta in caz ca ne dorim asa ceva,altminteri cu Constanta si Focsaniul merge si Person.

      cu 3 ani în urmă (08.08.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!