Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic va continua la BCM U Pitești

Goran Gajovic va continua la BCM U Pitești

În cursul acestei seri, BCM U FC Argeș Pitești a anunțat că Goran Gajovic va rămâne la echipă și în sezonul 2020-2021. Sportivul de 32 de ani este unul dintre cei mai experimentați jucători străini din Liga Națională de Baschet Masculin.

Gajovic și-a început cariera la HEO Bileca, în Bosnia & Herțegovina, urmând ca în decursul aceleiași stagiuni să evolueze și pentru KK Sutjeska. Apoi, baschetbalistul născut în Zagreb a mai trecut pe la BC Igokea, KK Feni Industries, BC Mureș Târgu-Mureș, JDA Dijon Basket, KK Sutjeska, CSM Oradea și SCM U Craiova.

În ediția 2017-2018 a Ligii Naționale, Gajovic a devenit campion alături de CSM Oradea. Cu toate acestea, jucătorul muntenegrean a plecat la Craiova, timp de un sezon, ajungând apoi la BCM U Pitești. În anul competițional 2019-2020, Gajovic a adunat 12.6 puncte, 6 recuperări, 3.4 pase decisive și 2 intercepții.

În acest moment, lotul lui BCM U FC Argeș Pitești arată în felul următor: Goran Gajovic, Tony Bishop, Mladen Jeremic, Bogdan Popa, Tudor Gheorghe, Mihai Măciucă și Mihai Căprărescu.

*foto: Ciprian Bădică/BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!