Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Vreau să vă asigur că ne vom lupta în fiecare meci”

Goran Gajovic: „Vreau să vă asigur că ne vom lupta în fiecare meci”

BCM U FC Argeș Pitești debutează în noua stagiune a LNBM cu o partidă împotriva celor de la SCM Timișoara. Confruntarea se anunță a fi foarte interesantă, atât din punct de vedere al istoriei dintre cele două echipe, cât și prin prisma mutărilor care au fost efectuate în această vară.

În cursul acestei săptămâni, Goran Gajovic a fost prezent la o conferință de presă organizată în Pitești, în cadrul căreia a vorbit despre felul cum a decurs presezonul echipei, despre așteptările sale de la meciul cu SCM Timișoara și despre cum se simte în Pitești.

Goran, va fi cel de-al șaselea sezon în România pentru tine. Cum te simți?

Da, pot spune că România este a doua mea casă. Cunosc multe despre baschetul și campionatul de aici.

Ai jucat semifinale, finale și chiar ai câștigat un titlu alături de Oradea. Ce așteptări ai de la acest nou sezon?

Toată lumea știe, aceasta este o echipă nouă, sunt noi aștepatări. Nu pot vorbi acum despre un target. Ceea ce pot spune este că ne-am antrenat foarte bine în acest presezon. În urmă cu aproximativ o săptămână am reușit să ne completăm lotul prin aducerea lui Justas (n.r. Justas Tamulis), am avut timp să ne cunoaștem cu toții, dar mai avem mult de muncă. Trebuie să avem parte de astfel de antrenamente, tari, să rămânem întotdeauna împreună. Vreau să vă asigur că ne vom lupta în fiecare meci din primul până în ultimul moment.

Cum vezi primul meci oficial?

Primul meci împotriva Timișoarei nu va fi ușor. Fiecare echipă s-a întărit în vară, ei au reușit să își păstreze și câțiva jucători din sezonul precedent. Cum am spus, nu va fi ușor, dar cred că avem o echipă mai bună. Pentru toți, următorul meci este cel mai important. Mergem acolo pentru a câștiga.

Spune-ne câteva cuvinte despre noii tăi colegi, clubul de aici și orașul Pitești.

Piteștiul este un oraș cu oameni de treabă. Eu mă simt bine aici, iar colegii sunt băieți buni, mă simt foarte bine.

Jocul dintre SCM Timișoara și BCM U FC Argeș Pitești este programat sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18:45. Acesta va putea fi vizionat pe Digisport 4 și Look Sport

*interviu preluat de pe site-ul oficial al clubului argeșean, bcmu.fotbalclubarges.ro

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!