Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grabauskas și Pustahvar, cei eficienți jucători au Gazului la Cluj-Napoca

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.12.2015

Gaz Metan Mediaș a fost egala lui U BT Cluj-Napoca timp de o repriză. După pauză, elevii lui Mihai Popa nu au mai reușit să țină pasul cu adversaul și a ajuns la 12 înfrângeri în primele  13 etape ale Ligii Naționale de Baschet. Chiar dacă Robertas Grabauskas și Aliaksandr Pustahvar au avut evoluații bune, Gaz Metan s-a văzut învinsă cu scorul de 78-62 de către una dintre pretendentele la trofee din acest an.

Aliaksandr Pustahvar a fost cel mai bun marcator al lui Gaz Metan în partida de la Cluj-Napoca. Extrema a terminat cu 18 puncte, lângă care a adăugat 5 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și 2 mingi pierdute. Cu 1/2 de la 2 puncte, 4/11 de la 3 puncte și 4/5 de la linia de libere, jucătorul din Belarus a avut un indice al eficienței de 14 unități.

Robertas Grabauskas a fost titular pentru Gaz Metan Mediaș și a terminat cu 11 puncte și 8 recuperări. Pivotul lituanian a marcat 3/6 de la 2 puncte și 5/6 de la linia de libere în 31 de minute petrecute pe parchet. Grabauskas a fost cel mai eficient „medieșean” cu un index al eficienței de 15 unități.

foto:sbsports.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!