Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gregory Vargas pleacă de la U-BT Cluj-Napoca

Gregory Vargas pleacă de la U-BT Cluj-Napoca

În cursul acestei seri (12.12), U-BT Cluj-Napoca a obținut o victorie la scor (106-72) în fața lui CSA Steaua București. În ciuda acestui succes, ziua se încheie cu o veste proastă pentru alb-negri, care se despart de fundașul Gregory Vargas.

Jucătorul venezuelan a fost adus în această vară în lotul lui Mihai Silvășan, luându-i locul lui Kerron Johnson. În trecut, Vargas evoluase pentru o mulțime de echipe din America de Sud, dar și pentru formații importante din Europa, precum Maccabi Haifa sau SLUC Nancy.

Conform site-ului oficial al lui U-BT, Gregory Vargas se confruntă cu o problemă de familie gravă și, din acest motiv, va pleca de la formația clujeană.

Gregory Vargas nu va mai fi jucătorul nostru, va pleca în Statele Unite. Are o problemă de familie gravă, care necesită prezența lui. Am întrerupt colaborarea și vom căuta în curând un alt fundaș. Ne întristează acest lucru, Vargas este un jucător foarte bun și din păcate trebuie să îi mulțumim și să îi urăm succes”, a declarat Mihai Silvășan la finalul confruntării cu Steaua.

În cele două partide disputate în campionat, Vargas a avut medii de 10.5 puncte, 3.5 recuperări și 5 pase decisive.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    "Perfect"
    Tocmai cînd începuse să-și dea drumul la joc și să lege relații cu coechipierii. Păcat...

    cu 3 ani în urmă (13.12.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CJ Stefan :

    Rasism?
    "În ciuda acestui succes, ziua se încheie cu o veste proastă pentru alb-negri"... tulai ne-or făcut alb - negri!!! . 😂

    cu 3 ani în urmă (13.12.2020) Raspunde
  • guia_rares@yahoo.com :

    Rea veste
    Foarte bun jucator

    cu 3 ani în urmă (13.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!