Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Albastră: CSM Târgu Mureș a câștigat meciul cu CSM Focșani

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2019

CSM Târgu Mureș a reușit o victorie în ultimul disputat în etapa a patra, pe teren propriu, în Grupa Albastră din LNBM. Mureșenii au trecut de CSM Focșani, scor 76-56.

A fost o partidă tranșată în sfertul trei al meciului. Asta după ce la pauză elevii lui George Trif conduceau cu 35-28. Sfertul a fost câștigat cu 24-11, fapt ce le-a dat un avantaj de 20 de puncte și respectiv o liniște suplimentară gazdelor. Szabolcs Santa a reușit un nou double-double, cu 10 puncte și 13 recuperări, în timp ce Ernests Kalve a marcat 17 puncte cu 7 recuperări, Ors Kilyen a adunat 13 puncte și Alin Borșa 11. De partea cealaltă, Petar Vukovic, ex-CSO Voluntari, a adunat 18 puncte cu 12 recuperări, în timp ce Cătălin Petrișor a jucat toate cele 40 de minute și a strâns 14 puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive.

Partida a început cu un moment de reculegere pentru fostul președinte al clubului BC Mureș, Cornel Lungu, cel care și-a lăsat amprenta asupra baschetului și sportului mureșean și care a trecut în neființă duminica trecută, pe 3 februarie, la 62 de ani.

 csm targu mures

După această victorie, CSM Târgu Mureș a ajuns la 21-1 și conduce în continuare Grupa Albastră, în timp ce CSM Focșani se află pe locul trei, cu 13-9.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!