Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă. CS Dinamo Știința primește vizita celor de la CSO Voluntari

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
26.01.2019

CS Dinamo Știința și CSO Voluntari se întâlnesc pentru prima data în etapa a doua a Grupei Galbene, sâmbătă, 26 ianuarie, începând cu ora 18 în sala Dinamo.

Gazdele vin după o victorie, obținută în deplasare la Constanța, scor 85-69. Partida a început echilibrat, urmând ca în repriza a doua bucureștenii să se desprindă pe tabelă și să-și adjudece partida din debutul Grupei Galbene. Justin Baker a înregistrat un double-double, cu 19 puncte și 11 recuperări, Michael Deloach a avut 17 puncte cu 7 recuperări, Modestas Kumpys 13 punte și Ousmane Barro 12 puncte și 8 recuperări.

De partea cealaltă, CSO Voluntari vine după o victorie, obținută pe teren propriu în compania celor de la CSM Mediaș, scor 105-97. Gazdele au dominat categoric prima repriză, urmând ca în partea a doua a meciului să revină în joc cei de la CSM Mediaș și partida să devină echilibrată.  Svetozar Popovic a fost cel mai bun jucător al meciului cu 27 de puncte, 16 pase decisive și 5 recuperări. Dani Popescu a avut și el un joc consistent, încheiat cu 22 de puncte, 8 pase decisive și 2 recuperări. Danilo Tasic a înregistrat un double-double, 19 puncte și 11 recuperări, Trey Ziegler a contribuit cu 14 puncte, iar Ljubomir Campara cu 12.

CS Dinamo Știința a avut 0-14 în prima fază a campionatului, pe când CSO Voluntari a câștigat grupa 9-12. Cele două formații intră în luptă direct pentru primele două locuri ale Grupei Galbene, care asigură calificarea în play-off.

 

*foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!