Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Grupa Galbenă: Dinamo joacă în etapa a 3-a la Galați cu Phoenix

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.02.2019

CSM Phoenix Galați primește vizita formației CS Dinamo Știința București într-un meci din cadrul etapei a 3-a din Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Disputa va debuta azi cu începere de la ora 19:30, fiind găzduită de Sala Sporturilor „Dunărea”. 

Înaintea confruntării directe din această seară, Galațiul este pe locul 3 în Grupa Galbenă cu 1 victorie în fața celor de la Mediaș, 86-74, și 1 înfrângere în fața celor de la Steaua, 63-87. De cealaltă parte, Dinamo este pe locul 2 cu 2 victorii și nicio înfrângere, având mare nevoie de victorie pentru a egala din nou rivala Steaua la puncte, care în această etapă a câștigat la Mediaș. Baschetbaliștii de la Dinamo București au câștigat în Grupa Galbenă cu Constanța, 91-67, respectiv cu Voluntari, 78-66. 

Foarte important de menționat este faptul că, din 2015 și până în prezent, Galațiul și Dinamo au jucat de 16 ori față în față, 14 victorii revenind gălățenilor și doar 2 dinamoviștilor. Mai concret, Dinamo nu a mai învins Phoenix-ul din data de 26 noiembrie 2016, atunci când a fost un 83-70 în Sala Dinamo. Astfel, în prezent, Phoenix are o serie de 9 victorii în fața lui Dinamo, serie care poate fi întreruptă în această seară. 

Laurențiu Grigoraș, Marius Epure și Alexandru Ivan vor fi cei 3 arbitri care vor oficia meciul din Sala „Dunărea” 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!