Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Guga Patashuri se alătură lui CSM Galați

Guga Patashuri se alătură lui CSM Galați

CSM Galați a realizat în cursul acestei zile un nou transfer, a anunțat agenția EL Basketball Agency. Este vorba de Guga Patashuri, un baschetbalist georgian, în vârstă de 25 de ani, care evoluează pe poziția 4. Patashuri este al treilea străin din lotul lui Florin Nini.

Născută în 26 aprilie 1998, noua extremă a gălățenilor și-a început cariera în 2018, când a semnat cu BC MIA Academy Titebi. A mai jucat un sezon pentru Tbilisi State University, după care a petrecut următoarele trei stagiuni la Rustavi.

În ediția 2022-2023, Patashuri a avut medii de 13.5 puncte, 6.5 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.1 intercepții. Jucătorul georgian a avut procentaje de 29.5% de la distanță, 57.4% din interiorul semicercului și 53.7% de la linia de libere.

În urma acestui transfer, lotul lui CSM Galați arată astfel: Jordan Swopshire, Marlon Ruffin, Guga Patashuri, Gheorghe Rebeja, Sebastian Ionescu, Andrei Calenic, Marius Ciotlăuș și David Stan.

*foto: Facebook – BC Rustavi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!