Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hakan Demir: „Suntem o echipă. Nu suntem români, sârbi sau americani.”

Hakan Demir: „Suntem o echipă. Nu suntem români, sârbi sau americani.”

Dinamo București a forțat un meci decisiv împotriva celor de la CSM Oradea, după victoria de pe teren propriu, cu scorul de 79-62 în meciul doi al seriei de play-off din sferturile de finală ale Ligii Naționale.

La finalul confruntării, Hakan Demir, tehnicianul turc al alb-roșilor a oferit un interviu exclusiv pentru baschet.ro. Iată ce a avut de spus principalul dinamoviștilor despre acest meci.

„Și în primul meci am jucat un baschet bun, am fost în meci în mare parte. Astăzi am jucat foarte bine de la început până la sfârșit. Acum este 1-1 și ei au avantajul terenului propriu, dar mergem acolo să jucăm baschetul nostru. Oradea este o echipă bună, experimentată, dar am încredere în echipa mea.”

În mai multe instanțe, Demir a folosit trei jucători români pe teren.

„Suntem o echipă. Nu suntem români, sârbi sau americani. Suntem o echipă bună și sunt mândru de toți jucătorii mei, în special jucătorii tineri. Trebuie să îi ofer mult credit lui Toni Năsturescu. A făcut un meci excelent în prima repriză. Dar sunt mândru de toți pentru ce au făcut pe tot parcursul meciului. Ne-am apărat terenul propriu și sunt bucuros de acest lucru.”

Trupa din Ștefan cel Marea terminat cu 14/27 din spatele liniei de trei puncte.

„A fost zi de excepție pentru noi la aruncări. De obicei nu aruncăm foarte bine. Sunt bucuros pentru jucătorii mei și sperăm ca și meciul viitor să băgăm aruncările de 3 pentru că avem nevoie de ele.”

Andrei Mandache a fost printre cei mai buni jucători de pe teren. Veteranul lui Dinamo a încheiat cu 16 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

„Este căpitanul echipei noastre. Leadership-ul lui mă ajută mereu în meciuri. Are un caracter grozav și îl felicit și pe el pentru faptul că a avut o contribuție excelentă în acest meci.”

Meciul decisiv dintre CSM Oradea și Dinamo București se va juca în Arena Antonio Alexe și este programat luni, 9 mai.

*foto: Răzvan Păsărică/SPORT Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!