Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Henri Wade-Chatman își continuă cariera în Slovacia

Henri Wade-Chatman își continuă cariera în Slovacia

Unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei CSM Focșani în precedentul sezon al LNBM, Henri Wade-Chatman, a semnat cu Patrioti Levice și își va continua cariera în Slovacia, potrivit site-ului eurobasket.com.

Fundașul american a avut medii de 16.2 puncte, 3.7 recuperări, 3.7 assist-uri, 1.2 intercepții și un procentaj de 35% de la distanță pentru vrânceni în 29 de apariții în campionat. Cu aceste cifre, Wade-Chatman a fost cel de-al doilea marcator al echipei și s-a aflat în Top 6 în toată liga la media de puncte marcate.

Wade-Chatman revine cu această ocazie în Slovacia, unde a jucat tot pentru Levice înainte să ajungă la Focșani. Pe lângă aceste contracte, el a evoluat în trecut în Spania sau Estonia, la Real Valladolid, AB Castello și KK Parnu.

Patrioti Levice este campioana în exercițiu a Slovaciei și va evolua în preliminariile BCL

În această vară, CSM Focșani l-a pierdut și pe Justin Baker, principalul marcator al echipei, ajuns în Japonia.

*foto: Facebook Clubul de Baschet CSM 2007 LPS Focșani

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Donatas Tarolis
    La Csm Oradea intre timp. Cred ca este cel mai bun transfer facut de Csm in ultimii 5 ani. Nesperat, extraordinar pentru noi.

    cu 1 an în urmă (30.07.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!