Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horaţiu Floca: „A fost dorinţa antrenorului să părăsească echipa”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
24.02.2011

CSU SibiuDupă ce în conferinţa de presă susţinută la finalul meciului jucat pe teren propriu împotriva celor de la BC Mureş, oficialii celor de la CSU Atlassib Sibiu şi-au manifestat dorinţa de a continua sezonul în aceeaşi formulă, mizând pe avantajele continuităţii, însă, în dimineaţa zilei de luni tehnicianul de pe banca sibienilor, Audrius Prakuraitis, şi-a anunţat demisia, aceasta fiind discutată şi acceptată ulterior de cître Consiliul de Administraţie al clubului. Directorul sportiv al celor de la CSU Atlassib, Horaţiu Floca, a argumentat în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în cursul zilei de azi la sala Transilvania, că decizia lituanianului de a părăsi echipa sibiană i-a aparţinut acestuia în proporţie de 100%:

Luni dimineaţa antrenorul a venit şi a spus că vrea să părăsească echipa, a avut o discuţie cu dl. Vulc, acesta s-a consultat cu Consiliul de Administraţie şi tehnicianului i-a fost acceptată demisia. Dânsul mai este inclusiv astăzi în ţară, iar mâine va pleca spre Lituania. A fost dorinţa antrenorului să părăsească echipa. Nu poţi să ţi pe cineva cu forţa. Consiliul nu a discutat altceva decât despre demisia antrenorului, jucătorii nu vor fi penalizaţi în urma înfrângerii cu Mureşul. După meci nu s-a vorbit nimic, absolut nimeni din Consiliul de Administraţie nu a discutat cu Audrius, poate el s-a gândit sâmbătă seara şi duminică la posibilitatea de a nu reuşi să îndeplinească obiectivul sau că nu mai poate ţine echipa sub control…a fost efectiv o decizie a dânsului care a fost discutată de Consiliu şi acceptată.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!