Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Cristiean: „Nu există adversar slab în actuala stagiune de campionat”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.11.2014

Horia Cristiean, jucătorul celor de la Gaz Metan a prefațat partida de vineri pe care echipa sa o dispută în compania celor de la Universitatea Cluj. Acesta spune că vor trata meciul cu maximă seriozitate.

Meciul cu Universitatea Cluj este unul foarte important pentru noi și îl tratăm cu maximă seriozitate. Nu există adversar slab în actuala ediție de campionat. Universitatea Cluj este o echipă formată în mare parte din tineri, dar sunt uniți. Dacă nu mă înșel, au reușit să înscrie 86 de puncte contra celor de la BC Mureș, ceea ce arată că au forță ofensivă, mai ales că Mureșul este o echipă care se bate pentru locurile 1-4.

Sper ca noi să ne facem jocul nostru obișnuit și la final scorul de pe tabelă să fie în favoarea noastră!

Startul partidei este programat la ora 18.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!