Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horia Cristiean:„Sperăm să producem surpriza”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.09.2015

Horia Cristiean, fundașul lui Gaz Metan Mediaș, a prefațat duelul din returul primei manșe a Cupei României contra lui CSM-U Oradea. Sportivu originar din Galați speră că echipa sa poate remonta handicapul de 13 puncte consemnat la finalul meciului de la Mediaș. El mai spune că echipa de pe Târnava Mare va încerca măcar să se impună în Sala Antonio Alexe chiar dacă diferența nu va fi suficientă pentru calificare:

„Eu sper să putem recupera cele 13 puncte, în baschet orice este posibil. Este o diferență destul de mare dar vom încerca să ieșim măcar învingători din meciul de la Oradea.”

Întrebat despre ceea pot aduce în plus față de meciul tur, fostul internațional român de juniori a răspuns:

„Noi ne-am pregătit, am încercat să punem la punct mult mai bine ceea ce am considerat că nu ne-a ieșit în meciul tur și sperăm să producem surpriza.”

La final, Horia Cristiean a vorbit despre lucrurile care au făcut diferența în primul meci și ce ar trebui ca Gaz Metan să facă pentru a le compensa:

„Au fost mai buni la recuperări și la realția unu la unu. Eu zic că am fost depășiți prea ușor. Acum am lucurat mult să nu mai lasăm spații libere în defensivă și să fim mult mai agresivi.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!