Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Houston Rockets, revenire senzaţională în victoria cu Dallas Mavericks. Video

Houston Rockets, revenire senzaţională în victoria cu Dallas Mavericks. Video

Houston Rockets a reuşit o victorie după un meci electrizant cu Dallas Mavericks, scor 153-149, după o repriză de prelungiri.

„Rachetele” au jucat în acelaşi sistem 5up, fără pivot, fapt ce i-a permis lui James Harden să domine primul sfert. „Bărbosul” a marcat 23 de puncte în primul sfert, fără să rateze. Nici cei de la Dallas nu s-au lăsat însă mai prejos. Luka Doncic a rămas în formă, chiar şi după pauza cauzată de pandemie, Kristaps Porzingis a profitat de avantajul de talie în duelul cu Houston, iar la pauză Dallas conducea cu... 85-75, într-o repriză în care a intrat absolut tot.

Houston Rockets a început cursa de urmărire în a doua repriză, iar duo-ul Westbrook-Harden au reuşit să ducă meciul în prelungiri. Nu-i mai puţin adevărat că Dallas avea 6 puncte avans cu 1:02 minute rămase de jucat, dar lipsa de experienţă a celor de la Mavs şi-a spus din nou cuvântul. De asemenea, cel care a băgat mingea în coş, după o liberă ratată de Harden, a fost Robert Covington, cu 3 secunde rămase din timpul regulamentar. Luka Doncic a ratat coşul victoriei pe finalul timpului regulamentar, iar în cele din urmă Houston a câştigat repriza de prelungiri, chiar dacă cei de la Dallas începuseră mai bine şi overtime-ul. Scor final 153-149.

James Harden a avut un meci grozav, cu 49 de puncte, 9 recuperări, 8 pase decisive, 3 intercepţii, 3 capace şi 14/20 din acţiune cu un singur turnover! Russel Westbrook a adunat şi el 31 de puncte, 11 recuperări şi 8 pase decisive, în tim p ce Danuel House a marcat 20 de puncte. De partea cealaltă, Kristaps Porzingis a înscris 39 de puncte cu 16 recuperări, Trey Burke a marcat 31 de puncte (8/10 de la 3), Luka Doncic a terminat în triple-double (28 de puncte, 13 recuperări, 10 pase decisive) iar Tim Hardaway Jr. a marcat 24 de puncte.

După această partidă, Houston urcă pe locul 5, cu 41-24, în timp ce Dallas Mavericks rămâne pe 7, cu 40-28.

*foto: bt.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!