Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: "Avem nevoie de timp pentru a ne obişnui unul cu celălalt"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.10.2012

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca s-a impus sâmbătă în derby-ul Ardealului trecându-şi în cont a doua victorie stagională din tot atâtea posibile. Clujenii au învins cu scorul de 75-63 pe CSU Atlassib Sibiu, într-un meci controlat în mare parte de căte oaspeţi.

Hristo Nikolov a fost cel mai bun om al lui Niksa Bavceciv. Bulgarul a terminat jocul cu 25 de puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive pentru 24 de unităţi la eficienţă. Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Nikolov afirmă că echipa are nevoie de timp pentru a închega relaţiile de joc dintre jucători.

Cum poţi descrie confruntarea împotriva ultimului adversar, CSU Atlassib Sibiu ?

A fost greu dar în confruntarea cu Sibiu eu cred că ne-am apărat foarte bine, am dictat tempo-ul şi am controlat jocul. Am încercat să rămânem concentraţi pe toată durata celor 40 de minute şi nu le-am permis adversarilor să preia iniţiativa.

Crezi că, după partida de la Sibiu, chimia echipei se află pe o pantă ascendentă ?

Categoric. Încă mai avem nevoie de ceva timp să ne obişnuim unul cu celălalt, dar important e că începem să legăm relaţiile de joc, să devenim mai buni din punct de vedere colectiv şi sper ca acest lucru să se observe de la meci la meci.

Ai înregistrat o prestaţie foarte bună în confruntarea de sâmbătă. La ce nivel procentual te aflii în momentul de faţă ?

În sportul nostru nu e vorba doar de nivelul personal ci despre performanţa echipei. Lucrăm foarte intens şi încercăm să dăm 100% pe teren.

Referitor la meciul de miercuri, te aştept la unul uşor ? Ce mesaj doreşti să le comunici fanilor înaintea confruntării ?

Indiferent dacă jucăm împotriva primei sau ultimei clasate, noi luăm fiecare meci extrem de serios. Suntem foarte motivaţi să dăm totul pe teren, asemeni profesioniştilor, însă eu nu mă aştept la victorii uşoare. Echipa noastră vede fiecare adversar ca o oportunitate să demonstrăm de ceea ce suntem în stare. În ceea ce priveşte fanii doresc să le mulţumesc pentru suportul pe care ni-l acordă în meciurile din deplasare. Apreciez foarte mult acest lucru şi sper să ne susţină în continuare, iar prestaţiile noastre să aducă cât mai mulţi fani în tribune, la meciurile de acasă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!