Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: "Mi-a plăcut foarte mult la Steaua"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.07.2011

Fostul jucător al Stelei Bucureşti, Hrsto Nikolov, a decis în urmă cu câteva zile să se transfere la formaţia campionă în Ungaria, Szolnok Olaj Banyasz. Înţelegerea fiind valabilă pentru stagiunea 2011/12.

Într-o declaraţie acordată site-ului bulgar de specialitate, bgbasket.com, Nikolov a afirmat că mutarea este un pas înainte în cariera sa.

Am fost în negocieri cu două echipe însă am decis să aleg echipa care va juca în competiţiile europene, Szolnok Olaj Banyasz. Oferta a fost una perfectă şi cred că totul va fi bine. Cred că este un pas înainte în cariera mea având în vedere că sezonul următor echipa va evolua în Euroligă.

Întrebat cum a decurs sezonul trecut pentru el, Nikolov a declarat că i-a plăcut foarte mult la Steaua, mai ales datorită faptul că i s-a oferit şansa să joace în medie 20-25 de minute, lucru ce nu s-a întâmplat de mult pentru bulgar.

Mi-a plăcut foarte mult sezonul trecut la Steaua. Era echipa armatei şi mi-a adus aminte de lunga perioadă pe care am petrecut-o la CSKA. La fiecare meci erau aproximativ 1000 de spectatori, dintre care 500 erau fani dedicaţi echipei cu steaguri. M-am simţit foarte bine să joc în faţa lor. Sunt bucuros de ceea ce am reuşit la Steaua şi de asemenea de faptul că antrenorul a contat pe mine, în medie, 20-25 de minute ceea ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. Cu alte cuvinte mi-a prins foarte bine şi m-a ajutat foarte mult experienţa petrecută la Steaua. - a spus Nikolov pentru sursa mai sus amintită.

Nikolov a făcut parte din naţionala lărgită de seniori a Bulgariei însă nu a fost cooptat în lotul de 12.

Antrenorul decide cine rămâne şi cine nu la naţională. Doresc să le ţin pumnii colegilor, sper să facă o figură foarte bună la Europene.

Foto: bcsteaua.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!