Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov: "Ploieşti porneşte cu prima şansă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.10.2012

Foto: Andor Marton

Înaintea aşteptatului derby de duminică seara, dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSU Ploieşti, Total Baschet a stat de vorbă cu Hristo Nikolov. Bulgarul ne-a declarat că se aşteaptă la un meci extrem de greu împotriva unei echipe de "primă clasă". Întrebat cine proneşte ca şi favorită, Nikolov crede că adversarii au prima şansă, însă chiar şi aşa nu concepe alt rezultat decât victoria.

Cum ai caracteriza duelul cu Ploieşti ?

Bineînţeles că va fi un joc foarte greu pentru că întâlnim o echipă de primă clasă care evoluează în Cupele Europene. Va fi o provocare pentru noi şi sper să câştigăm.

Crezi că există o anumită presiune în plus pe umerii voştri datorită faptului că Ploieşti este principala rivală a lui "U" ?

Aceste genuri de confruntări vor avea mereu presiune în plus fapt ce le face să fie extrem de motivante. Sper să nu avem probleme din această cauză şi să să arătăm de ceea ce suntem capabili.

Cine este favorit ?

Probabil Ploieşti pentru că au în componenţă jucători foarte bun şi pentru că, bineînţeles, sunt campionii en-titre.

Pot adversarii să vă surprindă într-un mod anume ?

În astfel de meciuri orice se poate întâmpla, pot să apară tot felul de aspecte surprinzătoare, dar noi luăm acest meci foarte serios, ştim împotriva cui jucăm şi suntem concentraţi şi motivaţi 100%. Până acum noi suntem echipa care a produs surprize şi sper să mai producem încă una şi să câştigăm derby-ul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!