Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristo Nikolov s-a transferat în Polonia

Paul Olar

Paul Olar
12.12.2015

După Curtis Millage, Stal Ostrow a transferat un nou baschetbalist cunoscut de către publicul din România. Este vorba de Hristo Nikolov, cel care a decis să o părăsească pe Levski Sofia și să se îndrepte spre Polonia.

Baschetbalistul a început sezonul alături de BC Timișoara, însă problemele financiare ale clubului bănățean l-au determinat să rupă angajamentul. Prin urmare, el a revenit în țara natală, la Levski, formație pe care a ajutat-o cu medii de 15.9 puncte.

În vârstă de 30 de ani, Nikolov a evoluat la U-Banca Transilvania sau Steaua CSM EximBank București. Totodată, extrema a îmbrăcat maioul unor grupări renumite, precum Union Olimpija Ljubljana, Pau Orthez sau Szolnoki Olaj.

*Foto: www.rtvslo.si

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!