Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera:„ Am arătat că suntem echipa mai valoroasă și am câștigat meritat”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.11.2015

Steaua CSM EximBank a bifat al 5-lea succes la rând în Liga Națională de Baschet Masculin, după ce s-a impus cu scorul de 93-75 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. Hristu Șapera, antrenorul echipei bucureștene, a declarat la finele partidei că echipa a câștigat complet meritat:

„Cred că  a fost un meci bun , pe care l-am controlat. Am arătat că suntem echipa mai valoroasă și am câștigat meritat. Totuși, cred că Gaz Metan Mediaș a dat o replică corectă, a practic un joc corect, evident noi am fost mai buni, dar merită apreciați pentru ceea ce fac și pentru faptul că construiesc încet, încet.”

Întrebat dacă a meciul de la Mediaș a fost un antrenament bun înaintea confruntării cu Unics Kazan din EuroCup, tehnicianul român a răspuns:

„Eu sunt mulțumit că am putut să împart minutele jucătorilor. Am putut să odihnesc puțin jucătorii care au jucat mai mult până acum și în același timp am putut să și jucăm și să ne pregătim pentru meciul cu Unics. Va fi un meci dificil, cum sunt toate în EuroCup mai mult cu cât jucăm cu cei de la Kazan, dar suntem încrezători în jocul nostru, în faptul că arătăm din ce în ce mai bine.”

Întrebat dacă prestația echipei l-a mulțumit pe deplin, Hristu Șapera a concluzionat:

„Sunt multe lucruri care trebuie corectate, dar cred că am avut concentrarea necesară pentru a aborda un astfel de meci în care nu ai foarte multe de pierdut și de câștigat numai două puncte.”

foto: Cătălin Soare/sportaction.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!