Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Am crescut ca nivel de combativitate şi mă bucură o prestaţie mai bună la recuperări"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.11.2014

Sapera

Meci nebun sâmbătă seară în Trivale. După o revenire spectaculoasă în repriza secundă, BCM U Piteşti a câştigat partida contra celor de la U BT Cluj-Napoca cu scorul de 86-79.

La final, Hristu Şapera, antrenorul piteştenilor, a vorbit despre atitudinea  şi spiritul de învingător de care au dat dovada elevii săi în acest duel.

O victorie importantă pentru noi prin prisma faptului că vrem să construim o echipă competitivă şi acest lucru are nevoie de timp şi de meciuri câştigate. Dacă învingi când nu joci tocmai bine e un lucru pozitiv, dar din care este obligatoriu să înveţi. Am crescut ca nivel de combativitate şi mă bucură o prestaţie mai bună la recuperări. Pivoţii noştri ne-au ajutat astăzi din acest punct de vedere. De asemenea mă bucură atitudinea din repriza a doua, când am arătat o cu totul altă faţă şi mai ales am arătat caracter. Atunci când luptăm împreună suntem greu de învins, pentru că suntem o echipă valoroasă. Am arătat asta în a doua parte a jocului când în pofida a multor greşeli, am recuperat un handicap de 17 puncte. Avem potenţial ca echipă şi trebuie să muncim din greu în această direcţie pentru a avea succes în acest an.

Meciul a fost oricum atipic, cu multe momente importante. Noi l-am pierdut pe Radenko foarte repede, pentru ei Millage s-a accidentat. Recuperările, care vin din atitudine şi din dorinţă, au contat foarte mult.

Tehnicianul lui BCM U a ţinut să mulţumească în mod deosebit şi suporterilor ce au trăit meciul de la început până la sfârşit.

Cred că noi am fost mai uniţi ca echipă şi am crezut în şansa noastră chiar şi atunci când eram conduşi. Suporterii au fost fantastici mai ales în momentele dificile. Eu nu am mai văzut niciodată acest srijin când echipa noastră era condusă în acest fel. Mă bucur enorm că am putut să-i răsplătim cu o victorie pentru că sincer fără ei nu am fi reuşit.

După şase etape, Piteştiul are un bilanţ de 5 victorii şi o înfrângere, clasându-se pe poziţia a doua a Ligii Naţionale.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    felicitari
    Felicitari nenea Sapera ca esti mare ca antrenor! La Pitesti oricum ai facut ce doar regretatul Ziguli a mai facut- sa strigam o sala intreaga cand adversarii aveau +17! Speram si la anu sa mai fi aici, dar sunt ferm convins avand in vedere relatia cu Virgil Stanescu ca la anu o sa antrenati Steaua prin EuroChallenge si o sa va bateti cap la cap cu Asesoft! La noi s-a dus nea Ziguli, domn' Pendiuc stim cu totii unde e acum, deja nu stiu ce va fi la anul asa ca ne bucuram cat va avem aici!

    cu 9 ani în urmă (09.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!