Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Am mare încredere în echipă și în ceea ce putem realiza”

Hristu Șapera: „Am mare încredere în echipă și în ceea ce putem realiza”

După un sezon în care a ratat playoff-ul, CS Dinamo București a schimbat în această vară aproape întreg lotul de jucători. Cu toate acestea, trupa lui Hristu Șapera a început cu stângul campionatul, pierzând primele trei partide.

CSM Oradea s-a impus categoric în etapa inaugurală, însă în etapa a doua și a treia, Dinamo a cedat de-abia în prelungiri. Mai întâi, „Câinii Roșii” au rezistat eroic în fața lui CSO Voluntari și, apoi, a urmat o confruntare echilibrată cu SCM Timișoara.

Iată ce a declarat Șapera în legătură cu ultimele două partide ale echipei sale:

Sunt două înfrângeri dureroase care atârnă greu, mai ales din punct de vedere moral, amândouă venind în repriza de prelungiri. Practic, una sau două posesii au schimbat rezultatul final de fiecare dată. Nu cred că am fi o echipă mult mai bună acum, dacă aveam două victorii, la fel cum nu cred că suntem o echipă mai slabă în acest moment. E adevărat, puteam face unele lucruri mai bine, dar în același timp am fost la o singură posesie distanță de a învinge două dintre echipele foarte bune ale campionatului”, conform paginii de Facebook a alb-roșiilor.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a vorbit despre situația din lot și despre ce îi așteaptă pe elevii săi:

Suntem un colectiv complet nou, avem nevoie de timp și de puțin noroc pentru a rămâne sănătoși. Ne lipsesc deja doi oameni importanți în rotație, care ar fi ajutat cu siguranță în ceea ce privește claritatea în joc și o prospețime mai mare. Muncim zilnic la acest aspect, încercăm să compensăm și să abordăm altfel jocul, dar, evident, nu este ușor. Acum avem nevoie și de victorii, dar mai ales să rămânem încrezători în noi și în valoarea noastră. Eu unul am mare încredere în echipă și în ceea ce putem realiza și sper că și jucătorii să fie de aceeași părere, iar munca noastră va da roade. Urmează un meci extrem de important, cel cu Târgu Jiu, o echipă incomodă și arțăgoasă. Sper să continuăm lucrurile bune pe care le facem, dar pentru orice victorie în acest campionat, avem nevoie de mai multă constanță pe întreg parcursul unui meci.

În etapa a patra, CS Dinamo București primește vizita lui CSM Târgu Jiu. Disputa are loc duminică, 17 octombrie, la ora 18:30.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!