Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Astăzi nu există discuție cine a meritat să câștige și faptul că noi am fost mai buni”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.01.2018

Piteștenii au trecut peste înfrângerea din urmă cu trei zile cu U BT Cluj și au obținut o nouă victorie la Timișoara. BCMU FC Argeș s-a impus cu 81-74 în duelul cu BC SCM Timișoara, după ce la finalul anului trecut câștigau la cinci puncte cu cealaltă formație din oraș, Timba. Hristu Șapera și-a felicitat jucătorii pentru că au practicat cel mai bun baschet al lor.

„Cred că a fost un meci cu o intensitate foarte bună. Mai ales că venea după un alt meci foarte dificil pe care noi l-am avut acum două zile. Sincer, sunt foarte mândru de cum au jucat jucătorii mei. Am spus-o și după meciul de la Cluj, o spun și acum. Cred că și-au păstrat calmul, și-au păstrat concentrarea și, mai ales, și-au păstrat spiritul de echipă indiferent ce situație am întâlnit, în momentele mai bune ale noastre de joc, în momentele mai puțin bune.

Sincer, cred că am făcut cel mai bun baschet al nostru. Am jucat foarte bine și cu Clujul. Era un semn bun. Am încercat să le transmit această încredere băieților, cu toate că a fost o înfrângere dureroasă pentru noi. Cred că astăzi nu există discuție cine a meritat să câștige și faptul că noi am fost mai buni.

Sincer, merită felicitări jucătorii noștri. Am practicat un baschet foarte bun. Lumea a spus că în meciul cu Clujul am avut niște procentaje foarte bune la 3 puncte. Astăzi am marcat doar 7 aruncări de 3 puncte. Pe de altă parte am avut 28 de pase decisive și doar 16 turnover-uri. Cred că aceasta spune multe pentru cine înțelege baschet, înțelege că noi astăzi am jucat un baschet foarte bun. Practicăm un baschet din ce în ce mai bun și sper să continuăm în acest sens. Noi am făcut o treabă bună, pe de-o parte în a ne apăra cu Timișoara și, pe de altă parte, în a rezista apărării foarte agresive pe care ei au practicat-o atunci când au revenit în joc”, a declarat după meci antrenorul piteștenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!