Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „BC Mureș reușește, în ciuda dificultăților, să practice un baschet bun”

Paul Olar

Paul Olar
04.12.2016

BCM U Pitești dă piept cu BC Mureș Târgu Mureș, într-o partidă programată duminică, cu începere de la ora 20:00. Hristu Șapera, tehnicianul argeșenilor, are cuvinte de laudă la adresa adversarilor, spunând:

„Ne așteaptă un meci dificil, împotriva unei echipe care, în ciuda tuturor dificultăților, reușește să practice un baschet bun și să rămână competitivă. Experiența europeană le dă încredere și un ritm care, pe lângă dezavantaje, aduce și multă încredere”, a spus antrenorul, conform scmpitesti.ro.

Totodată, Șapera știe ce aspecte vor înclina balanța în disputa din această seară, transmisă în direct la Digi Sport.

„Este important ca noi să jucăm exact din punct de vedere ofensiv, în special în ceea ce privește numărul de mingi pierdute pe care îl cedăm. Totuși, cheia meciului va fi defensiva, acolo unde trebuie să oprim pick and roll-ul lor, precum și aruncările de trei puncte. Va fi un meci în care vom avea nevoie de sprijinul și energia fanilor noștri și sper ca la final să fim victorioși împreună.”

*Foto: scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!