Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera, cea mai bună variantă pentru BCM U Pitești, potrivit primarului localității

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.07.2013

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a declarat că Hristu Șapera este cea mai bună variantă pentru postul de antrenor principal al echipei prim divizionare BCM U Pitești. Acesta a precizat următoarele:

"Este cea mai bună variantă pe care o avem în acest moment. Sper să facă o treabă bună la Piteşti. Vom discuta mai multe lucruri cu el după ce se va termina acest Campionat European" (curier.ro).

Conform sursei citate, BCM U Pitești va avea același buget precum în sezonul anterior.

Actualmente Șapera este angrenat, alături de echipa națională de tineret, la Campionatul European U20 - Divizia B, care se desfășoară chiar la Pitești. Conform surselor TotalBaschet, Șapera negociază cu argeșenii de mai multe săptămâni, însă contractul nu a fost semnat până la această oră.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!