Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Cred că am fost echipa mai bună şi am meritat victoria”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.11.2014

Sapera

Încurajaţi de o sală plină, baschetbaliştii de la BCM U Piteşti au ajuns pe primul loc al clasamentului după ce au trecut de BC Timişoara cu scorul de 74-70. Meciul din Trivale a deschis etapa a 7-a a sezonului regulat.

La finalul întâlnirii, tehnicianul Hristu Şapera s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei şi de dorinţa elevilor săi de a câştiga.

A fost un meci foarte tensionat, între două echipe extrem de motivate şi determinate să-şi adjudece victoria. Ştiam că nu va fi un meci uşor şi că va trebui să depunem un efort considerabil în apărare. Timișoara este o echipă cu mulţi jucători cu mare potențial ofensiv şi o echipă bine așezată in teren. Scopul nostru a fost sa îl oprim pe Jovanovic să intre în joc uşor şi cred că jucătorii noștri au făcut o treabă foarte bună. De asemenea ştiam că putem să dominăm recuperările şi acest aspect al jocului ne-a ajutat foarte mult. Am avut momente în repriza a doua când ne-am pierdut concentrarea şi am permis Timișoarei să revină în joc. Per total cred că am fost echipa mai bună şi am meritat victoria. Sunt două puncte importante mai ales că au fost câștigate acasă, împotriva unei echipe foarte bune. Ne așteaptă o serie la fel de grea în această ultimă parte a turului şi ne dorim să păstrăm impresia bună pe care am lăsat-o până în acest moment.

De asemenea, vreau să mulţumesc acestui public minunat care a umplut şi astăzi sala chiar dacă a fost o zi de vineri si a fost înaintea meciului de fotbal al României.

Oaspeţii partidei de vineri au purtat la prezentare câte un tricou cu mesajul “Respect, George Ziguli”. Antrenorul lui BCM U a lăudat gestul timişorenilor, acela de a-l omagia pe fostul director tehnic al grupării piteştene.

Timișoara a făcut un gest de mare echipă şi a arătat ce înseamnă spiritul acestui sport. Este un semn de respect şi de apreciere pe care numai oamenii adevărați ştiu şi simt să îl facă.

După şapte etape de campionat, BCM U Piteşti are un bilanţ de 6 victorii şi o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!