Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Cred eu că se impun nişte măsuri"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.12.2013

Sapera

Hristu Şapera a vorbit despre insuccesul cu SCM U Craiova, în cadrul conferinţei de presă de la finalul întâlnirii.

A fost un meci cu mare încârcătură, în care ambele echipe aveau nevoie de o victorie. Atât noi cât şi Craiova pot spune că ne jucam o şansă pentru desfăşurarea ulterioară a campionatului. Noi am avut posibilitatea de a câştiga un meci în deplasare, ceea ce este foarte important în acest sezon şi din păcate nu am reuşit acest lucru. Poate presiunea a fost prea mare sau foarte mare. Nu am făcut nişte lucruri simple pe care echipa noastră trebuie să le facă meci de meci. Trebuie să facem o analiză serioasă şi cred eu că se impun nişte măsuri. 

În urma acestui rezultat, BCM U Piteşti a câzut pe poziţia a noua a clasamentului, având un bilanţ de 5 victorii şi 6 înfrângeri.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești BasketballFan :

    Schimbari
    Domnule Sapera, cu acesti jucatori nu o sa faceti niciodata treaba.Sunteti un antrenor bun si sper ca in iarna sa faceti unele schimbari,iar jocul echipei in retur sa fie unul care sa ne multumeasca si pe noi suporterii care suntem alaturi de echipa.Hai Pitesti!

    cu 10 ani în urmă (11.12.2013)
    • tzontzolino:

      re
      Schimbari...echipa arata chiar bine, romanii din pacate nu sunt grozavi..dar vor creste cu timpul. (Vlad misca chiar bine, Iulian uita ca e pivot de aceea joaca prost cateodata, iar Negut...mai mult tupeu). Din straini toti sunt foarte ok, singurul care mai are de lucrat e Djurkovic. La el daca schimbam lucrurile in bine si romanasii nostrii ar fi mai dezghetati am fi foarte ok.
      Inca ceva...ne trebuie inca un jucator pe 1. Tutt e foarte bun dar Barac nu joaca deloc bine pe 1. Dogaru mai are de mancat. Il regret umpic pe Calota, chiar si pe Dani...care miscau altfel. Am putea pe la Chiajna, Timba...au cativa copii buni!

      cu 10 ani în urmă (11.12.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!