Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: “Doar cu un efort susținut timp de 40 de minute vom putea câștiga”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.12.2014

Sapera

Joc interesant în etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet masculin. Sâmbătă, cu începere de la ora 18:45, în meci direct se vor întâlni BCM U Piteşti şi CSM Oradea, ocupantele locurilor 3, respectiv 4 din clasament.

Hristu Șapera, antrenorul principal al echipei BCM U Pitești, prevede jocul ca o adevărată finală pentru echipa sa.

Ce așteptări aveți de la partida de sâmbătă cu CSM Oradea?

Este ultimul meci pe care îl disputăm în fața propriilor suporteri și in același timp o partidă importantă pentru poziționarea noastră în clasament la finalul turului. Este o adevărată finala pentru noi și ne dorim să câștigăm acest meci, dar suntem conștienți că numai jucând foarte bine vom reuși acest lucru.

Ce părere aveți despre formația bihoreană?

Oradea este de câțiva ani o echipă redutabilă a campionatului, iar sezonul trecut a jucat finala. Au avut un început mai ezitant, dar acest lucru a fost cauzat exclusiv de multele accidentări pe care le-au avut. Acum au întreg lotul sănătos și în mod logic au început să lege și victoriile. Va fi un meci foarte dificil și doar cu un efort susținut timp de 40 de minute vom putea câștiga.

La echipă a sosit și noul transfer. Ce ne puteți spune despre el?

Nemanja este un jucător care va aduce un plus de energie și de luptă echipei noastre. Aveam mare nevoie de încă un jucător în rotație și eu am mare încredere în el și în faptul că este un baschetbalist de calitate, nu prin linia statistică, ci mai ales prin faptul că îi va face pe ceilalți jucători să joace mai bine. Din păcate nu știm încă dacă vom putea să-l folosim sâmbătă, dar sperăm să-l putem legitima până la ora meciului.

Care este mesajul dumneavostră pentru suporterii piteșteni?

Vreau să le transmit, în primul rând, că au fost minunați în acest tur de campionat și îmi doresc foarte mult să câștigăm pentru ei acest ultim meci de acasă. Îi așteptăm la sală pentru că vom aveam mare nevoie de sprijinul și energia lor, având în vedere că este cea mai dificilă înfruntare pe care o jucăm la Pitești în prima parte a sezonului.

În cele 9 partide disputate, alb-violeții au înregistrat 7 victorii și 2 înfrângeri.

foto: BCM U Pitești (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!