Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera este noul antrenor al lui CS Dinamo București

Hristu Șapera este noul antrenor al lui CS Dinamo București

Hristu Șapera este noul antrenor al lui CS Dinamo București. Informația a fost confirmată pe cale oficială de către formația alb-roșie.

Tehnicianul român îi succede în funcție pe cipriotul Antonis Constantinides, antrenor ce s-a despărțit de Dinamo și își continuă carieră în prima ligă din Ungaria. 

De-a lungul carierei de antrenor, Șapera a mai trecut pe la Granitul București, CSM București, Energia Târgu-Jiu, CSM Steaua București și BCM U Pitești, dar și pe la loturile naționale de U20 și U18 ale României. De altfel, Șapera s-a despărțit de BCM U Pitești, ultima echipă antrenată, la finele stagiunii 2019/2020, stagiune ce nu s-a încheiat pe teren din cauza pandemiei de Covid-19. 

La finalul turului de campionat, CS Dinamo București ocupă locul 9 în clasamentul LNBM cu un record de 6/7 la general, un record egal cu cele ale lui SCM Timișoara și CSA Steaua București, echipe cu care clubul din Ștefan cel Mare se va lupta pentru un loc playoff-ul ediției 2020/2021. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!