Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Fiecare meci trebuie tratat foarte serios"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
25.10.2013

Hristu Şapera

Antrenorul echipei BCM U Piteşti a vorbit despre startul de sezon, cât şi despre partida cu Farul Constanţa din etapa a cincea a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Domnule Şapera, echipa a învins Steaua în ultima etapă. Unde s-a făcut diferenţa?

Eu cred că pe parcursul întregului meci, poate mai puţin primele trei-patru minute, noi am fost echipa mai bună, care a avut mai multă energie, a jucat mai clar. Am executat foarte bine planul de joc, iar acest lucru s-a văzut şi pe tabela de marcaj. 

Au trecut patru etape, iar echipa are 2 victorii şi 2 înfrângeri...

Cu siguranţă că cele două victorii nu au fost uşor de obţinut. Am trecut de primele patru etape, dar urmează restul de douăzeci şi patru. După cum am spus, începutul de campionat a fost foarte greu pentru noi, mai ales că avem o echipă nouă. Urmează meciuri dificile, cu alte echipe. Vom avea meciuri în deplasare mult mai dificile, şi de asemenea aceste meciuri acasă în care trebuie să ne batem cu toate posibilităţile.

De la partida cu Farul Constaţa, ce aşteptări sunt?

Ne aşteptăm să câştigăm. Acesta este scopul nostru, să câştigăm cât mai multe meciuri. Fiecare meci trebuie tratat foarte serios pentru că nu se ştie niciodată cum vei avea surprize neplăcute. Orice surpriză neplăcută în acest campionat te costă. 

Cât de important este ca echipa să pornească cu moralul ridicat către meciul cu Oradea?

Este foarte important, deoarece Oradea este după părerea mea echipa cea mai omogenă şi mai legată dintre cele din campionat. Este o candidată clară la titlu. Va fi cel mai greu meci, alături de cel cu Asesoft.

Încleştarea dintre BCM U Piteşti şi CS Farul Constanţa va avea loc sâmbătă (26.10), cu începere de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!