Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Întâlnim o echipă a Clujului extrem de puternică şi de motivată”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.11.2014

Sapera

După succesul obţinut luni seară în Bănie, formaţia BCM U Piteşti se pregăteşte de un nou duel în faţa propriilor suporteri. Sâmbătă, cu începere de la ora 17:45, argeşenii se vor duela în Trivale cu U BT Cluj-Napoca, într-un joc ce va fi transmis în direct de postul Digi Sport.

Hristu Şapera, tehnicianul lui BCM U, a prefaţat partida de sâmbătă.

Întâlnim o echipă a Clujului extrem de puternică şi de motivată. Au de departe cel mai bun lot din ultimii ani şi cu siguranţă se vor lupta la primele trei locuri din campionat. Vin după o serie mai puţin reuşită şi vor încerca să se revanşeze în meciul cu noi.

Pentru noi nu va fi uşor, dar cu încredere şi luptă, atât fizică, cât şi mentală, putem să câştigăm acest meci. Trebuie să executăm foarte bine atât în atac, cât şi în apărare deoarece Clujul are o bancă lungă şi prin urmare multe variante care pot decide un meci. Trebuie să ne facem jocul şi să urmărim să impunem ritmul care ne este nouă favorabil.

BCM U Piteşti ocupă poziţia a doua a clasamentului, cu un bilanţ de 4 victorii şi o înfrângere.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!