Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Jucătorii mei au depus un efort atât fizic, cât şi mental foarte mare"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
27.01.2014

Sapera

Încurajaţi de o sală arhi-plină, baschetbaliştii de la BCM U Piteşti au reuşit să producă o surpriză şi să învingă campioana en-titre, CSU Asesoft Ploieşti. Meciul din cadrul rundei a 15-a a Ligii Naţioanale de Baschet masculin s-a terminat cu scorul de 86-82.

În cadrul conferinţei de presă de la finalul întâlnirii, Hristu Şapera a vorbit despre succesul obţinut de echipa sa.

Ce puteţi spune legat de acest meci?

Această victorie este una foarte importantă, atât pentru noi cât, cred eu, şi pentru publicul spectator. Pe această cale, în primul rând aş vrea să le mulţumesc tuturor că au făcut un efort pe această vreme să fie alături de noi. Am avut o sală plină, într-o seară de duminică, cu condiţiile de afară pe care le ştiţi. Încă o dată s-a dovedit că suntem o echipă foarte puternică acasă. În această seară am dat dovadă de atitudine şi caracter în joc, iar din acest punct de vedere aş putea să remarc întreaga echipă. Am fost din nou o echipă astăzi şi acest lucru s-a văzut. 

Cum spuneaţi şi dumneavoastră, acestă victorie este importantă pentru moral...

Vicotria este importantă pentru moral, este importantă şi prin prisma faptului că am câştigat două puncte la care nu multă lume se aştepta. Este important că ne menţinem în lupta pentru calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult să ne calificăm şi luptăm pentru acest lucru.

După acest succes, cât de imporant ar fi să vină un joc bun şi la Târgu-Mureş?

Este foarte important să abordăm fiecare meci foarte, foarte serios, din primul minut până în ultimul, aşa cum am făcut-o astăzi. În acest campionat atât de echilibrat nu îţi poţi permite paşi greşeţi nici măcar pentru un sfert sau pentru o repriză. Dacă vom rămâne concentraţi pe parcursul celor 40 de minute în oricare meci, suntem o echipă arţăgoasă şi foarte greu de bătut. Cred eu că niciodată când câştigăm nu ne remarcăm individual, ci ne remarcăm ca o echipă. Este un atribut al acestei echipe. Este un lucru care nu ştiu dacă ne diferenţiază, dar oricum este important pentru noi. Pe această cale, vreau să îi felicit din nou pe jucătorii mei. Au depus un efort atât fizic, cât şi mental foarte mare şi au ieşit victorioşi.  

În urma succesului obţinut, BCM U ajunge la un bilanţ de 8 victorii şi 7 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!