Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: “Ne dorim să continuăm seria rezultatelor pozitive”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
13.11.2014

Sapera

După victoria nebună din etapa a şasea cu U BT Cluj-Napoca, BCM U Piteşti se pregăteşte de un noul duel important. Formaţia piteşteană va primi vizita celor de la BC Timişoara, în primul meci al rundei cu numărul 7 a LNBM.

Hristu Şapera a prefaţat întâlnirea pentru scmpitesti.ro.

Ne aflăm în faţa unui nou test dificil în campionat, contra unei echipe a Timişoarei mai motivată ca oricând. Au o echipă puternică, cu jucatori valoroşi, care ştiu ce înseamnă sa câştigi cupe şi campionate şi care, mai ales au foarte multă experienţă în campionatul românesc. Jovanovic a confirmat an de an că este unul dintre cei mai buni conducători de joc din campionat şi în plus au cel mai experimentat antrenor din România. Aşteptările sunt foarte mari şi au pierdut în mod neaşteptat trei meciuri în acest debut de sezon pe care cu siguranţă vor dori să le recupereze.

Noi ne dorim să continuăm seria rezultatelor pozitive, dar mai ales vrem să arătăm acea energie şi acea plăcere de a juca un baschet de calitate. Cred că avem jucători cu caracter şi cu personalitate şi, când arătăm asta pe teren ca o echipă, suntem greu de învins. Totuşi, prin prisma loturilor şi a aşteptarilor, cred că şansele sunt egale. Fac apel la fanii noştri să vină la sală, deoarece ei reprezintă o parte importantă din energia şi forţa echipei noastre, a încheiat tânărul tehnician.

BCM U Piteşti ocupă poziţia secundă în ierarhia Ligii Naţionale, cu 11 puncte acumulate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!