Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „Nu există o favorită la calificare”

Paul Olar

Paul Olar
17.02.2016

Energia Târgu Jiu revine în focurile competițiilor europene. Formația gorjeană își măsoară forțele cu ucrainienii de la Khimik, într-o dispută ce va avea loc la Pitești.

Hristu Șapera, tehnicianul Energiei, a prefațat disputa, declarând următoarele:

“Întâlnim o echipă fizică şi foarte masivă. Au trei jucători importanţi, doi americani şi un ucrainean. Au o forţă brută fizică foarte mare. Sunt o echipă înaltă care împinge jocul la limita regulamentului. Repet, au o echipă foarte bună, de mare tradiţie în Ucraina. Acum, datorită şi parcursului din cupele europene, sunt pe locul 2 în Ucraina, dar este o situaţie de moment. Vom întâlni o echipă echilibrată pe posturi, cu jucători care acoperă multiple poziţii şi care se bazează pe calitatea individuală a conducătorului de joc, dar şi pe jucătorii de pe poziţia 3 şi 4. Va fi o serie interesantă şi cred că va fi şi o serie lungă. În acest moment este important ca noi să jucăm deştept acest meci. Indiferent ce va fi miercuri trebuie să fim încrezători şi decişi să abordăm meciul din Ucraina la victorie. Nu există o favorită la calificare”, a spus Șapera, potrivit csenergia.ro.

Încleștarea va demara la ora 19:00, în direct la Digi Sport 4.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!