Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Nu mulţi ne dădeau şanse la locul al şaselea"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.04.2014

Sapera

BCM U Piteşti a încheiat sezonul regulat al Ligii Naţionale de Baschet masculin pe poziţia a şasea a clasamentului, cu un bilanţ de 16 victorii şi 10 înfrângeri. În cadrul ultimei etape, formaţia din Trivale a câştigat pe teren propriu meciul cu CS Concordia Chiajna, scor 82-72.

Iată ce a declarat Hristu Şapera, tehnicianul lui BCM U, la finalul întâlnirii:

A fost ultimul meci din sezonul regulat pentru noi şi suntem mulţumiţi că am terminat cu o victorie. La fel de bine suntem mulţumiţi deoarece nu am avut parte de accidentări. Acum ne putem pregăti în continuare pentru faza a doua a sezonului. Acum, pentru noi, cel mai important este următorul meci. Până în acest moment a fost Chiajna, iar acum este Oradea. Consider că putem trage o linie în acest moment şi să vedem că suntem pe locul 6. Cred că nu mulţi ne dădeau şanse, ne vedeau pe locul 10-11. Cred că acest loc 6 este meritoriu în acest campionat, în România. 

Ne dorim foarte mult în această a doua fază a campionatului să facem o figură frumoasă, să ne luptăm şi să încercăm să ne agăţăm de fiecare meci. Aşa cum am mai spus, pentru noi a fost regulă în tot acest sezon să câştigăm următorul meci. Nu contează cum, nu contează prin ce mijloace, pur şi simplu să ne adjudecăm victoria. Acelaşi lucru ne dorim şi în meciul cu Oradea din Cupă, şi ulterior în meciurile de play-off. Acum suntem concentraţi 100% pentru meciul din Cupa României cu CSM Oradea.

Astăzi, cu Chiajna, noi eram echipa mai bună şi era normal să câştigăm acest meci. Suntem o echipă muncitoare, care depune foarte mult efort în orice meci, iar concentrarea la noi este foarte, foarte importantă. În momentul în care joci cu o echipă care nu are foarte multe şanse, este mai greu să te motivezi. Cred eu că pentru noi este mai puţin important acest meci. Este important că am reuşit să câştigăm şi să menţinem acest loc 6.

În play-off, formaţia argeşeană se va duela cu BC Mureş Târgu Mureş.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    Ulmer
    Ulmer - cel mai spectaculos baschetbalist al campionatului. In meciul cu Chiajna a marcat un dunk superb dar si un absolut demential alley up. Daca aveti cumva filmarea cu cele 2 faze va rog sa le puneti pe site. Un astfel de alley up rar vezi si prin NBA.

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    echipa
    Daca vrem sa facem echipa buna la anul trebuie tinuti neaparat Sinadinovic, Barac, Tutt si Ulmer. Daca schimbam din nou echipa, din temelii, nu facem nimic !

    cu 10 ani în urmă (06.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!