Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera: „ Nu suntem calificați, avem o șansă și trebuie să o folosim”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
08.01.2015

BCMU Pitești va juca vineri, de la ora 15.00, returul din sferurile Cupei României împotriva formației Timba Timișoara.

Hristu Șapera, antrenorul principal al argeșenilor, a vorbit pentru siteul oficial al clubului despre partida cu timișorenii. Acesta a spus că  jucătorii săi trebuie să fie extrem de concentrați asupta meciului deoarece calificarea nu este încă rezolvată.

Multă lume trăiește cu impresia că suntem deja calificați în Final Four-ul Cupei României. Vă asigur că nu este nici pe departe așa. Diferența la care am câștigat la Timișioara este de numai 10 puncte și acest lucru nu înseamnă nimic în baschet. Trebuie să fim extrem de concentrați pentru că avem o șansă foarte bună și trebuie să o folosim. Dacă vom juca la potențialul nostru vom tranșa calificarea, dar altfel ne va fi foarte greu. În plus, jucăm la o oră neobișnuită și, din păcate, suporterilor noștri le va fi greu să ajungă la sală. Totuși trebuie să la facem cadou, pentru sprijinul pe care ni l-au acordat până acum, o a doua calificare consecutivă în semifinale”.

În partida tur, de la Timișoara, piteștenii s-au impus cu scorul de 87-77.

foto: Daniel Chiriac

oto: Daniel Chiriac
1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Facem si ajunge la sala, echipa sa castige ca e Timba nu Asesoft! Sper sa nu vedem un Steaua Medias...

    cu 9 ani în urmă (09.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!