Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera o va antrena pe Energia Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.01.2016

Hristu Șapera și-a găsit rapid angajament după despărțirea de Steaua CSM EximBank București. Tânărul antrenor  a ajuns la un acord cu Energia Târgu Jiu, conform sportingorj.ro și urmează să semneze în cel mai scurt timp cu formația din Gorj.

În vârstă de 35 de ani, Hristu Șapera s-a despărțit de Steaua CSM EximBank după ce a ratat calificarea în Final Four-ul Cupei României. Alături de formația militară, „Șapi” a avut un record de 8 victorii și 3 înfrângeri în LNBM, iar în EuroCup a înregistrat 2 victorii în 10 meciuri disputate.

Hristu Șapera a debutat ca antrenor pe prima scenă a baschetului românesc în anul 2010, când a preluat pe CSM București. El a trecut apoi în anul 2013 la BCM U Pitești. Antrenorul român nu a ratat play-off-ul în ultimele 3 sezoane, indiferent de echipa pe care a pregătit-o și a ajuns alături de formația din Pitești de două ori în Final Four-ul Cupei României.

Energia Târgu Jiu a rămas pe mâna secunzilor Diamantakos și Alionescu, după ce Antonis Constantinides a plecat la Sigal Prishtina. Cel mai probabil, Șapera va sta pentru prima dată pe banca Energiei în meciul din FIBA Europe Cup de pe 20 ianuarie contra Cibonei Zagreb.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!