Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Parcursul este unul foarte complicat. Avem meciuri din două în două zile"

Eduard Popa

Eduard Popa
10.02.2016

hristu_energia

Energia Târgu Jiu a pierdut partida din etapa a XXI-a din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM) cu Steaua CSM Eximbank Bucureşti, scor 75-62.

Fostul antrenor al Stelei şi actualul tehnician al gorjenilor, Hristu Şapera, s-a arătat mulţumit însă de atitudinea jucătorilor săi:

"Am pierdut această partidă pe final de meci, pe finalul sfertului patru, dar sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor mei".

În ceea ce priveşte situaţia lui LaMont Mack, cel cu care Şapera a avut un conflict la finalul partidei cu BC Timişoara, antrenorul român a fost foarte tranşant: "Mack nu mai face parte din lotul acestei echipe".

Întrebat cu privire la parcursul foarte dificil al Energiei, dat fiind faptul că trebuie să joace returul din sfertul Cupei României, partidele din LNBM dar şi cele din Europe Cup, unde echipa s-a calificat în optimi, Şapera s-a arătat îngrijorat de faptul că echipa sa este forţată să joace din două în două zile:

"Parcursul este unul foarte complicat, jucăm din două în două zile. Steaua juca din trei în trei zile. Am încercat să amânăm meciul din Cupă, dar nu s-a putut. Vom aborda fiecare meci în parte şi vom da totul pe teren".

Energia Târgu Jiu va evolua pe 13 februarie în LNBM, pe teren propriu cu BCM U Piteşti, pentru ca apoi să se deplaseze înapoi în Bucureşti pentru duelul din returul sferturilor Cupei României, cu Dinamo Bucureşti, ce porneşte de la scorul de 78-72 pentru dinamovişti. Apoi pe 17 februarie Energia urmează să joace în optimile Europe Cup în compania celor de la Khimik Yuzhne. 

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    amanare
    Si de ce nu se poate amana meciul de cupa? Final 4 este in data de 10.04.2016. Pana atunci se gasea o data pentru acest meci!
    Multumim FRB! Asta inseamna sa reprezinti (si chiar cu mandrie) ro in cupele europene.
    Pentru sezonul urmator rog pe cei care se vor califica in cupele europene sa se gandeasca bine daca sa se inscrie sau nu!

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    Jucatori
    Si domnilor conducatori unde este ilocuitorul lui Mack? Sau ne descurcam cu ce avem, ca doar avem in lot doi jucatori senzationali, Andrei si Santa.

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    FRB
    Daca era CSM FCSB Eximbank cu siguranta se putea amana...

    cu 8 ani în urmă (11.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!