Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Șapera și Titus Nicoară, invitații baschet.ro la discuția privind parcursul Stelei în EuroCup

Hristu Șapera și Titus Nicoară, invitații baschet.ro la discuția privind parcursul Stelei în EuroCup

Așa cum v-am obișnuit în această perioadă, ne propunem să rememorăm momente frumoase din baschetul românesc și să alegem meciuri de poveste din toată țara. În episodul de astăzi ne vom reaminti de parcursul celor de la Steaua CSM EximBank București din EuroCup – ediția 2015/2016 și vom revedea victoria cu Trabzonspor, dintr-un meci jucat pe 21 octombrie 2015.

De-a lungul transmisiunii live vom avea trei invitați care au activat la Steaua în acel sezon. Este vorba despre Hristu Șapera – antrenor principal, Titus Nicoară – jucător și Ionuț Georgescu – team manager. De asemenea sperăm să avem și un invitat surpriză pe durata meciului.

Transmisiunea începe astăzi, 26 aprilie, de la ora 19:00 pe pagina noastră de Facebook, acolo unde aveți ocazia de a adresa întrebări invitaților noștri.

Dacă ai ratat vreun episod, mai jos le puteți revedea:

CSU Asesoft Ploiești vs Valencia Basket

U Mobitelco Cluj vs CSU Asesoft Ploiești

Poli Moldrom Iași - sezonul 97/98

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!